B_LITE logo nagy.png
Implantátum felszínek
Tipusok
Forma- és méretválasztás

A Polytech Health & Aesthetics emlő implantátumok a legjobb minőségű kereszt kötésű szilikon gélt tartalmazzák. A gél állagának köszönhetően, ha az implantátumot ketté vágjuk, akkor sem veszíti el formáját, illetve alakját. A gyártott gélnek van egy úgynevezett „ memóriája”, ami azt jelenti, hogy bármilyen nyomás vagy alakváltoztatás után, visszatér az eredeti formájához.

Az elasztikus, kémiai és mechanikai hatásoknak ellenálló implantátum burok különböző silicon-elastomer rétegből áll, melyek előredefiniált vastagságúak. Azért, hogy ezt a magas minőséget garantáljuk, a burkok, melyek a silicon géllel töltött implantátumot veszik körül, egy speciális védőréteggel rendelkeznek, hogy megvédjék az alacsony molekuláris súlyú szilikon komponensek kiszivárgásától.


Az implantátumok felszíne lehet sima, mikrotexturált, makrotexturált vagy  Microthane (micropolyurethane hab) réteggel borított. Legfőképpen a Microthane- borítású implantátumoknál és a POLYtxt ( texturált) implantátumoknál bizonyíthatóan a legkisebb az esélye a capsularis contractura kialakulásának.

Minden egyes emlő implantátum kizárólag Németországban, közel Frankfurthoz, helyileg Dieburgban lett gyártva. Az összes POLYTECH Health & Aesthetics által gyártott implantátum CE minősítéssel rendelkezik. Ez, azt jelenti, hogy megfelelnek az utolsó európai szabályoknak és előírásoknak, összhangban az egészségügyi szervekkel, beleértve a szigorúan ellenőrzött szerveket és az Európai Egészségügyi Szervek Irányelvét is.


A Polytech Health & Aesthetics implantátumok széles termékskálája áll rendelkezésre, hogy lehetővé tegye  az optimális választást minden egyes páciensnek.

 

Tipusok

B_LITE logo nagy.png
Smooth®
Mesmo®
POLYtxt®
Microthane®

Implantátum felszínek

 

Formák és méretek

A Polytech Health & Aesthetics implantátumai optimálisan rendszerezett terméksorral állnak az orvosok és páciensek rendelkezésére. Az implantátumok szisztematikus rendszere egyszerű utat mutat a megfelelő implantátum kiválasztásához, a mell alap méretén keresztül, a mellforma kiválasztásán át, a mell kiemelkedésén a várt eredményt kaphatjuk.

 

Formák

Même® SL
Szilikon géllel töltött, sima felszínű, POLYtxt vagy Michrotane felszínű emlő implantátumok, kerek alappal és központi kiemelkedéssel, elérhetőek 18 féle alap átmérővel és 4 féle profillal: alacsony, közepes, magas és extra magas. 

Même® POLYtxt® | Même® Microthane®

Replicon® SL
Szilikon géllel töltött, POLYtxt vagy Michrotane felszínű emlő implantátumok, kerek alappal és anatómiai kiemelkedéssel, elérhető 18 féle alap átmérővel és 4 féle profillal: alacsony, közepes, magas és extra magas.

Replicon® POLYtxt® | Replicon® Microthane®

Opticon®
Szilikon géllel töltött, POLYtxt vagy Michrotane felszínű emlő implantátumok. keresztben ovális alappal és anatómiai kiemelkedéssel, elérhető 18 féle alap átmérővel és 4 féle profillal: alacsony, közepes, magas és extra magas.

Opticon® POLYtxt® | Opticon® Microthane®

Optimam®
Szilikon géllel töltött, POLYtxt  vagy Michrotane felszínű emlő implantátumok hosszában ovális alappal és anatómaiai kiemelkedéssel, elérhető 18 féle alap átmérővel és 4 féle profillal: alacsony, közepes, magas és extra magas.

Optimam® POLYtxt® | Optimam® Microthane®

Méretezés

Az implantátum átmérőjének meghatározása:
A mell szélessége - (bőr vastagság x 2) = implantátum alap
Pl. 14cm - (0.5cm x 2) = 13cm

Projekció kiválasztása
 

Mind a négy implantátum típus elérhető azonos alapú átmérővel, 4 különböző projekcióval 18 méretben.
4 típus x 4 projekció x 18 méret = 288 különböző emlő implantátum forma.

Keressen fel bennünket!

NYITVA TARTÁS:

kérem jelentkezzen be.

© 2020 Magyarországi forgalmazó a Poly-Group Hungary Kft.