Expanderek

Emlő Expanderek
Képernyőfotó 2016-10-03 - 9.33.10_edited
Szövet Expanderek

A bőr expandereket elsősorban a rekonstrukciós sebészet ellátására fejlesztették ki. A beültetett expanderek feltöltésével bőrtöbbletet nyerhetünk, mely a különböző bőrhiányok fedésére használható, mint például az égés utáni vagy a baleset utáni helyreállítás.

Az expanderek behelyezése hasonló az implantátumokéhoz, azzal a különbséggel, hogy ezek ideiglenesen maradnak a szervezetben, amíg a szükséges bőrtöbblet ki nem alakul. Kezdetben az expander csak egy üres szilikon héj, mely vagy beépített mágnes szelepen vagy külső szelepen keresztül tölthető fel sóoldattal. A behelyezést követően náhány hét illeve hónap szükséges a bőrtágításhoz, attól függően milyen rétegbe helyezték az expandert. A kialakult többlet szövetet transzplantálhatjuk a test különböző részeire.

Az OSMED ozmotikus expanderek az ozmózis elvén működnek. Beültetésüket követően az expander szilikon héján található apró lyukakon keresztül a test nedveit szívják magukba, ezáltal térfogatukat 8-10-szeresére képesek megnövelni. 

 

Az emlő expandereket szintén rekonstrukciós céllal gyártják. Az emlő eltávolítása után a beültetett expanderekkel többlet szövetet képeznek, hasonlóan a bőrexpanderek használatához, így kialakítva a megfelelő méretű üreget a végleges implantátum behelyezéséhez. Az emlő expanderek szintén belső mágnes szeleppel vagy külső szeleppel kerülnek forgalomba.

 

A bőr és emlő expanderek  CE jelzéssel rendelkeznek, különböző felszínnel, különböző formákban és méretekben elérhetőek.

Keressen fel bennünket!

NYITVA TARTÁS:

kérem jelentkezzen be.

© 2020 Magyarországi forgalmazó a Poly-Group Hungary Kft.