IMG_7343.jpg
Egyéb termékek
IMG_7498.JPG
Testkontúr javítók
IMG_7284.JPG
Expanderek
IMG_7321.jpg
Testkontúr javítók

A Polytech Health & Aesthetics az egyetlen német gyártója a lágyszövet szilikon implantátumoknak, amely már több, mint  30 éve segíti a plasztikai sebészek munkáját. 

 

Alap célkitűzései közé tartozik a minőség, az újítás és a továbbképzés. Ennek megfelelően, a termékek a legmagasabb minőség- ellenőrző vizsgálatok kritériumait is kielégítik, több, mint 1500 féle szériában gyártott emlő implantátumot, testkontúr javító implantátumot, expandereket és egyéb termékeket  gyártanak.

A gyártó cég garancia programjával életre szóló falszakadási garanciát biztosít, ezen túlmenően  a Polyurethan hab borítású emlő implantátumok beültetését követően tíz éves cseregaranciát adnak capsularis contraktúra kialakulásánál, valamint elmozdulás és elfordulás esetén. 

1/33

A Polytech Health & Aesthetics innovatív újításai a cég alapvető  jellemzője, egyedülálló létesítményeket hozott létre, hogy a naprakész fejlesztéseket véghezvigye. A kutatási és fejlesztési részleg szorosan együttműködik partnereivel és a sebészekkel azért, hogy új fejlesztésekkel tudjon előállni. 


Európában a Polytech  egyedülálló gyártója a microthan/micropolyurethan hab borítású emlő implantátumoknak, valamint a mai kor leginnovatívabb implantátumát a B-Lite®-ot.

A folyamatokat, mint fejlesztés/termelés/sterilizálás/minőség ellenőrzés/csomagolás és tárolás exkluzív körülmények között teljesíti a gyár helyileg Dieburgban, Németországban. Innen szervezik és kontrollálják az eladási aktivitásukat.

 
 

A POLYTECH Health & Aesthetics 2007 júliusa óta elindította az " Implant of Excellence" / Kiváló implantátumok programját. Ez a program életre szóló, ismeretlen eredetű falszakadásra ad garanciát  az emlő implantátumok tekintetében.

Ez a program jelenti a legmagasabb minőségi szintet, biztosíva a legmagasabb szintű személyes biztonságot is.

shapeimage_2_edited.png
Képernyőfotó 2020-02-10 - 15.25.06.png
 

A legmagasabb szintű minőség 

A Polytech Health & Aesthetics által gyártott emlő implantátumok CE jelzéssel rendelkeznek, mint orvosi eszközök. A rendszeres tesztelések azt igazolják, hogy az implantátumok minősége mindig túlmutat a tesztelésen előírt kívánalmakon.

A legmagasabb szintű egyéni biztonság

 A kiterjesztett garancia programban POLYTECH Health & Aesthetics életre szóló előnyöket biztosít és további egyéni garanciát ad. A szilikon géllel töltött  implantátumok falszakadására életre szóló csere garanciát vállal a gyártó cég.

A fentieken felül a  Microthan (Polyurethan) felületű emlő implantátumok esetén, amelyeket mellnagyobbításra használnak, a garancia még kiterjesztettebb. A tokzsugorodás, vagy az implantátumok elmozdulás / elfordulás eseteire további 15 éves csere garancia vonatkozik.

Minden páciens a műtétjét követően regisztrálhat interneten keresztül a garancia programba. 

Implantátumok

Keressen fel bennünket!

NYITVA TARTÁS:

kérem jelentkezzen be.