B-Lite_Logo_White_PNG.png
IMG_7343.jpg
Egyéb termékek
Testkontúr javítók
IMG_7284.JPG
Expanderek
IMG_7321.jpg
Testkontúr javítók

Minden ember egyedi, így mindegyiküknek saját fogalma van az esztétikai szépségről, arról, hogy mi határozza meg a jó megjelenést és mi teszi a testet különlegessé. A POLYTECH Health & Aesthetics hisz ebben a sokféleségben és hozzájárul ehhez. A kiváló minőségű emlőimplantátumok és más szilikon implantátumok vezető gyártójaként a POLYTECH Health & Aesthetics minőségi termékeket fejleszt, hogy a páciensek személyes igényeit kielégítse.

Harminc éve a legszélesebb termékválasztékot kínálja, mely lehetővé teszi mind a sebészek, mind a páciensek számára, hogy együtt válasszák ki az igényhez tökéletesen passzoló testkontúrjavító implantátumokat.

Termékpalettáján több, mint 2000 féle kiváló minőségű mellimplantátum, arc-, mellkas-, fenék-, vádli-, és here implantátum található.

Emellett olyan különleges termékeket is gyárt, mint expanderek, kompressziós melltartók és a heg kezeléséhez alkalmazható szilikon gél, illetve szilikon lapok.

1/33

A POLYTECH Health & Aesthetics több, mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött kombinálja az ismert és az úttörő technológiákat az implantátumok fejlesztésében. Ennek eredményeként biztonságos, kiváló minőségű és innovatív termékek születnek, melyek megszabják a színvonalat ebben az iparágban.

Európában egyedülállóan a POLYTECH Health & Aesthetics gyártja a Microthane/polyurethan hab borítású emlőimplantátumokat, valamint a mai kor leginnovatívabb mellimplantátumát, a B-Lite®-ot is, amely 30%-al könnyebb, mint a piacon lévő összes implantátum.

A különböző munkafolyamatok, a fejlesztés, termelés, sterilizálás, minőség-ellenőrzés, csomagolás és tárolás a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően, exkluzív körülmények között valósul meg Dieburgban, a gyár németországi központjában.

 
 

A POLYTECH Health & Aesthetics 2007 júliusa óta elindította az " Implant of Excellence" / Kiváló implantátumok programját. Ez a program életre szóló, ismeretlen eredetű falszakadásra ad garanciát  az emlő implantátumok tekintetében.

Ez a program jelenti a legmagasabb minőségi szintet, biztosíva a legmagasabb szintű személyes biztonságot is.

Képernyőfotó 2020-02-10 - 15.25.06.png
shapeimage_2_edited.png

A legmagasabb szintű minőség 

A Polytech Health & Aesthetics által gyártott emlő implantátumok CE jelzéssel rendelkeznek, mint orvosi eszközök. A rendszeres tesztelések azt igazolják, hogy az implantátumok minősége mindig túlmutat a tesztelésen előírt kívánalmakon.

A legmagasabb szintű egyéni biztonság

 A kiterjesztett garancia programban POLYTECH Health & Aesthetics életre szóló előnyöket biztosít és további egyéni garanciát ad. A szilikon géllel töltött  implantátumok falszakadására életre szóló csere garanciát vállal a gyártó cég.

A fentieken felül a  Microthan (Polyurethan) felületű emlő implantátumok esetén, amelyeket mellnagyobbításra használnak, a garancia még kiterjesztettebb. A tokzsugorodás, vagy az implantátumok elmozdulás / elfordulás eseteire további 15 éves csere garancia vonatkozik.

Minden páciens a műtétjét követően regisztrálhat interneten keresztül a garancia programba. 

shapeimage_2_edited.png
 

Keressen fel bennünket!

NYITVA TARTÁS:

kérem jelentkezzen be.

© 2020 Magyarországi forgalmazó a Poly-Group Hungary Kft.